Vraag op tijd EHBO’ers aan en voorkom dat uw evenement niet kan doorgaan omdat u geen EHBO’ers kunt inzetten.

Vraag 4 weken van te voren onze EHBO’ers aan, om een goede afstemming met de EHBO’ers te bewerkstelligen voor het evenement. De aanvraag dient via het onderstaande aanvraagformulier ingediend te worden (via de mail wordt het niet in behandeling genomen). Daarop kunt u een bevestiging verwachten, per e-mail of telefonisch.

De verwachting is, dat de EHBO’ers worden gezien als gasten met zitplaats en waar ze regelmatig iets te drinken krijgen en zo nodig een lunch. Om een slachtoffer te kunnen behandelen is een beschutte plaats zeer gewenst, zonder dat iedereen zich ermee gaat bemoeien.

De bezetting per hulppost is altijd 2 personen, bij grote evenementen worden uiteraard de hulpposten uitgebreid in overleg met de organisatie van het evenement.

Wij zijn een organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers, dat betekend dat niet altijd het aantal gevraagde EHBO’ers gehonoreerd kan worden.

Wanneer door die omstandigheden een evenement niet bemand zou kunnen worden, kan de vereniging daar niet voor aansprakelijk worden gesteld. (Denk hierbij vooral aan de zomer periode dat veel evenementen meestal op dezelfde dag plaats vinden.)

De tarieven worden per uur berekend (niet per EHBO’er):
€ 15,00  per uur voor maandag t/m vrijdag.
€ 20,00  per uur op zaterdagen.
€ 25,00  per uur op zon- en feestdagen.

Onze gediplomeerde hulpverleners staan graag voor u klaar!


    JaNee, is niet nodigNee, moet nog    BehandeltafelEHBO-ruimteStromend waterArtsAEDPortofoon