Deze cursus is voor iedereen vanaf 16 jaar die verantwoord wil kunnen handelen bij een ongeval. Met een EHBO diploma bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

Het is gedeeltelijk E-learning als ook praktijk lessen. Bij voldoende deelname starten we in januari 2025 (maandagen) een nieuwe cursus. Het betreft 8 cursus avonden, op de laatste avond wordt ook het examen afgenomen.

De cursus wordt gegeven door een erkende instructeur. De lessen zijn in het verenigingsgebouw van HSV de Reiger Langeweg 2a te Vianen, aanvang van de lessen om 19:30 uur en eindigen om ong. 22:00 uur met halverwege de avond een korte koffie/thee pauze. De kosten voor deze cursus inclusief alle materialen, inlogcode E-learning, examenkosten, lesboek, koffie/thee, enz. is € 195,- per persoon. Bij het behalen van het diploma krijg je een pasje van het Oranje Kruis.

Mocht je nadere informatie willen over deze cursus mag je een mail sturen naar Inge Huiveneers: secretaris@ehbovianen.nl.

Tip: Bij een aantal zorgverzekeringen krijgt u de cursus kosten vergoed.

Inschrijfformulier Basiscursus: